tiistai 25. helmikuuta 2014

Jatkoa.


"Vain minä ja sinä."

Herätyskelloni soitti aamulla kuuden aikaan, enkä heti herännyt. Torkutin vielä jonkun aikaa, kunnes nousin ylös ja kävin laittamassa valot päälle. Silmiini sattui kirkas katto lamppuni, enkä kunnolla pystynyt katsomaan mihinkään. Olin lähdössä pesemään hampaitani ja keittämään itselleni teetä, kunnes puhelin alkoi soimaan. Vastasin, eikä kukaan sanonut mitään, kuulin ainoastaan raskasta hengitystä. Yövaatteni alkoi tuoksua saman vanhan naisen hajuvedeltä, niin kuin huoneessani tuoksui eilenkin. Puhelimen ääni alkoi kuulostamaan samalta henkilöltä, joka oli huoneessani eilen. En tiennyt mitä sanoa, joten menin paniikkiin ja pudotin puhelimeni maahan. Ääni kaikui vain huoneessani ja minun oli päästävä äkkiä pois. Kuulin kuinka ääni seurasi minua ja yritin tukkia korvani etten kuulisi mitään. Ääni vain koveni ja koveni. Huusin kovaan ääneen, "HILJAA", samalla juosten vessaan. Samaan aikaan meinasin törmätä isääni ja hän kysyi oudolla äänensävyllä, "Miksi sinä huusit?". En pystynyt sanomaan mitään, joten lähdin pesemään hampaitani. Hampaani harjattua, aloin pesemään kasvojani ja otin kasvovoiteen peilikaapista. Kun olin pessyt kasvoni, laitoin peilikaapin ovet kiinni ja samassa näin vessan nurkassa saman henkilön minkä eilenkin. Hän oli tulossa lähemmäs minua ja yritin paeta hänen luotaan. Jäin kuitenkin nurkkaan jumiin, enkä pystynyt pakenemaan pois. Hän koski minun kasvojani ja raapaisi minun poskeeni haavan. Yhtäkkiä kädessäni oli verta, sekä yöpaidallani. Yritin kaikkeni, jotta pääsisin vessasta ulos, mutten päässyt. Isäni koputti vessan oveen ja halusi päästä itsekin pesemään hampaita. Istuin vain pöntön päällä, tuijottaen veristä paitaani ja yritin alkaa putsaamaan sitä. Isäni koputti edelleen oveen ja tuntui kun hän olisi tullut sen läpi. Avasin oven ja päästin hänet pesemään hampaitaan. Katsoin itseäni eteisen peilistä, huomaten ettei minulla ollutkaan poskessa haavaa, eikä paidassani verta. Menin keittiöön keittämään teetä ja istuin keittiön pöydän ääreen juomaan. Teen juotua, menin pukemaan vaatteet päälleni ja menin istumaan autoon.

Isäni heitti minut taas kouluun, sillä hän kävi samalla kaupassa. Tapasin pari luokkalaistani koulun pihalla ja menin heidän kanssaan istumaan aulaan. Kävimme kahviossa ja ostimme itsellemme suklaata. Suklaan syötyämme menimme istumaan luokkaan. Juttelin tunnin alussa luokkalaisilleni, kunnes opettaja alkoi jakamaan matematiikan pistokokeita. Enhän minä ollut tietenkään harjoitellut yhtään, joten paniikki alkoi iskemään taas. Samalla kuulin saman äänen, joka kuiskasi korvaani, "You know what happend if you fail the test". Jäin miettimään hänen sanojaan ja mietin oliko minun tosissani onnistuttava tässä. Yritin parhaani ja tunnin loputtua palautin testin opettajalle ja lähdin välitunnille. Istuin aulassa parin ystäväni kanssa ja juttelimme niitä näitä. Minulle tuli vessa hätä, joten lähdin käymään vessassa ja huomasin molempien koppien olleen lukossa. Odotin pitkään vessaan pääsyä, muttei kumpikaan koppi auennut. Yritin kurkkia koppien sisälle enkä nähnyt ketään. Koputin monta kertaa mutta kukaan ei avannut, eikä sieltä kuulunut mitään. Kopin ovet olivat edelleen lukossa, joten päätin lähteä pois vessasta. En kuitenkaan saanut vessan ovea auki, sillä sekin oli mennyt lukkoon. Hakkasin ovea, huusin apua ja koitin saada ovea auki. Olin hetken hiljaa, enkä kuullut käytävässä ääniä. Huusin edelleen tuskissani ja koitin rauhottua mutten pystynyt.
Ystäväni tuli avaamaan oven minulle ja ihmetteli mikä meteli vessasta tuli. Muidenkin päät kääntyivät ja yritin sopertaa ystävälleni jotakin, mutta lähdinkin äkkiä luokkaan istumaan. Koulupäivä oli kuitenkin ohi nopeasti ja kotona minua odotti pyykit.

Kotiin tultuani aloin heti siivoamaan. Keräsin kaikki pyykit asunnosta ja laitoin ne koriin. Lähdin pyykkikorin kanssa hissillä alimpaan kerrokseen. Avasin pyykkituvan oven ja kuulin, kun joku muukin oli pyykkituvassa. Laitoin korissa olevat pyykit pesukoneeseen ja valitsin pesuohjelman. Naapurini tuli kuivaushuoneesta lakanakorin kanssa ja tervehti minua iloisesti. Tervehdin takaisin ja tajusin ettei ohitse kulkenut äsken ketään. Avasin kuivaushuoneen oven, todeten ettei sielä ollut oikeasti ketään. Eikä pyykkinarulla ollut kuivumassa lakanoita. Pudistin päätäni ja laitoin pyykinkoneen päälle ja lähdin takaisin ylös. Tunnin kuluttua lähdin takaisin pyykkitupaan laittamaan pyykit kuivumaan kuivaushuoneeseen. Kuivaushuoneessa tuntui epämukavalta ja saman vanhan naisen tuoksu tuli nenääni, ja tuoksu kantautui käytävään asti. Viimein olin saanut pyykit kuivumaan ja lähdin kohti hissiä. Astuin hissiin ja painoin kutos kerrokseen. Pidin käsiäni puuskassa ja yhtäkkiä joku painoi stop nappia. Joku oli siis kanssani hississä ja hissi pystähtyi nelos kerrokseen. Aloin panikoimaan enkä nähnyt hississä ketään. Alkoi taas tuoksumaan hajuveden tuoksu ja se valtasi koko hissin. Katsoin itseäni peilistä ja olin edelleen paniikissa. Näin peilissä tumman varjon ja käänsin nopeasti pääni taakse. En nähnyt varjoa ja pään käännettyäni se näkyi peilissä taas. Hissi oli edelleen lukossa ja yritin painaa hälytysnappia, mutta se ei toiminut. Joku tönäisi minut hissin lattialle ja näin sen ilkeän katseen, tunsin sen tuoksun ja kuulin sen äänen. En tiennyt mitä tehdä, enkä tiennyt mitä sanoa. Tuijotin tyhjää peiliä, kädet tärisivät ja hengitys tuntui raskaalta. Yhtäkkiä peiliin ilmestyi teksti, "Only you and me".



torstai 20. helmikuuta 2014

Kauhutarina jatkoa :D

                                                     
Oliko tämä kaiken loppu?

Olin hetken liikkumatta, tuntui kun sydämeni olisi pysähtynyt kauhusta. Huoneen ilmapiiri muuttui synkäksi ja tuntui kun jokin olisi hengittänyt raskaasti niskaani. Koko kehoni tärisi pelosta enkä pystynyt liikkumaan, vaikka kuinka pakotin itseäni kääntymään ympäri ja tutkimaan koko huoneen nopeasti silmilläni, mutta en vain kyennyt siihen. Tunsin sen, sen jonkun, en ollut yksin huoneessa, se oli varma. Yhtäkkiä lattialla oleva kirja pamahti kiinni ja sen sisällä olevat pölyt levisivät huoneen ilmaan ja tekivät siitä entistä raskaamman. Pölyn laskeudettua huomasin että kirjan takakannessa luki jotain, se oli kirjotettu hyvin epäselvästi ja näytti kun se oltaisi raavittu siihen veitsen terävin kynsin. Siihen oltiin kirjoitettu sanat:" NEXT NIGHT, YOU WILL MEET ME, IF YOU WANT TO, LETS DO THIS ONCE MORE?" Tunsin itseni ahdistuneeksi sekä hämmentyneeksi samaan aikaan, miten tämä voi olla mahdollista? Olinko vain väsynyt vai oliko tämä vain pelkkää sattumaa? En osannut enää erottaa totuutta valheesta. Kirjan takakanteen oli myös painettu päivämäärä, jossa luki vuosi 1630. En tiennyt enää mitä minun olisi pitänyt tehdä, koska seuraavat liikkeeni saattoivat määrittää henkeni.

 Tunsin kuinka huoneen ilmapiiri alkoi painaa minua koko aika vaan enemmän ja enemmän. Päässäni alkoi huimata ja kehoni alkoi täristä, kunnes lopulta putosin polvilleni, koska en jaksanut enää kannatella itseäni. Juuri kun olin pyörtymässä, olin makaamassa huoneeni lattialla kyljellään ja en pystynyt liikkumaan vaikka mieleni olisi halunnut paeta huoneesta sillä hetkellä. Yhtäkkiä tunsin sen, kuinka joku henkilö seisoi takanani. Samanlainen vanhahtava naisen hajuvesi peitti huoneen ja tunsin kuinka tuskainen hiki valui niskaani pitkin ruokkien pelkoani. Tunsin käden poskellani ja se ei ollut minun käteni, sekä pitkät hiukset, mitkä kulkivat niskaani pitkin kaulani ympärille. Hahmo kuiskasi korvaani jotain, ihankun se olisi halunnut rauhoitella minua. Ääni kuullosti tutulta mutta kuitenkin tunsin siinä hahmon auktoriteettisen voiman ja vihan mikä tahtoi vain tappaa minut sekä tuhota minut ja repiä raajani irti yksikerrallaan. Silmäni sulkeutuivat koko aika enemmän ja luomeni painoivat entistä enemmän hetki hetkeltä.

Juuri kun silmäni olivat sulkeutumassa huomasin huoneeni televisiosta heijastuksen. Se heijasti silmiini huoneeni ympäristön ja takana olevan tilani, mutta kuitenkin hyvin epäselvästi. Näin huoneessani pitkän verivanan, joka kulki huoneeni ovelta minun taakseni. Joka puolella seiniini oli kirjoittettu sanoja:"I HATE YOU, I WILL KILL YOU, AND I WILL EAT YOU." Juuri kun olin katsomassa takanani olevaa hahmoa television heijastuksen kautta, huomasin vain että henkilö kantoi mukanaan ruostunutta kirvestä, joka oli juuri laskeutumassa kaulani iholle. Henkilö sanoi minulle:"Näin sinä teit minulle, tämä on vain tapani kiittää sinua." Kirves nousi yhtäkkiä ilmaan ja laskeutui entistä vahvemmin alas murskaten kaulani. Sanat vain pyörivät ja yrittiävät paeta ulos suustani, yhtälailla kuin minä. "Minä, minä... mitä minä teen? Oliko tämä täs..sä... onko minulla mitään.. toivoa enää el..ää?" Kuulin ääneni, mutta samalla olin tulossa sokeaksi ja kuuroksi koko tilanteelle, en enää tiennyt mihin haluaisin uskoa.

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kauhutarina! Muahahah.


                                                      Luku 1
                                             Henki elää minussa                     

"Kaikki oli vain unta, mutta tuntui todelliselta"

Istuin autossa menossa kouluun, isäni heitti minut ja koulun pihassa nousin autosta. Isäni toivotti minulle hyvää koulupäivää, hymyilin vain ja lähdin jatkamaan matkaa. Kävellessäni tunsin koko ajan kuinka joku olisi kävellyt takanani, käänsin päätä enkä nähnyt mitään. Jatkoin matkaa ja tunsin edelleen kuinka joku lähtisi juoksemaan minua kohti, ja tarttuisi minuun. Yritin itsekin juosta pakoon, mutta askeleet vain tulivat lähemmäksi minua. Käänsin uudelleen pääni enkä nähnyt ketään.. Yhtäkkiä kuitenkin tunsin kuinka joku tarttui minuun, aloin huutamaan ja riuhtomaan itseäni irti. Kaaduin maahan ja huusin niin lujaa kuin pystyin. Yritin nousta ylös mutta hän piti edelleen kiinni kädestäni. Tuttu ääni yritti sanoa nimeäni monta kertaa. En pystynyt tekemään mitään, olin edelleen maassa, ja yritin riuhtoa itseäni irti. Avasin silmäni ja näin ympärillä opettajani ja luokkalaisiani, he tuijottivat minua ja se tuntui kiusalliselta. Nousin nopeasti ylös ja lähdin juoksemaan kohti koulun ovea. Ihmiset tuijottivat minua oudosti ja tahdoin vain äkkiä luokkaan istumaan.
Istuin paikalleni niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, kunnes opettaja tuli luokkaan, asia alkoi pyöriä päässäni. En pystynyt katsomaan opettajaa koko tunnin aikana, joten keskityin tarkasti tehtäviin mitä teimme. Opettaja kirjoitti taululle laskuja, muut istuivat hiljaa paikoillaan ja minä yritin laskea laskuja. Laskemisesta ei tullut kuitenkaan mitään. Tunsin sen taas, kuin joku olisi koskettanut olkapäätäni ja puristanut kättäni. Se oli sama tunne, mikä aamullakin. Näin kuinka käteni alkoi muuttua siniseksi, eikä veri enää kiertänyt. Aloin hakkaamaan kättäni pulpettiin jotta saisin veren kiertämään kädessäni. Kuulin kuinka koko luokka alkoi nauramaan. Näin myös ne paskaiset nauru ilmeet ja heidän tuijottavat katseet minua kohtaan. Havahduin kuitenkin siihen kun opettaja huusi nimeäni ja käski minun lopettaa. Kukaan ei ollut edes nauranut, kaikki ihmettelivät vain mitä minä tein ja istuivat hiljaa omilla paikoillaan.

Vihdoinkin tunti oli ohi ja aloin pakkaamaan laukkua ja lähdössä ulos ovesta. Opettaja ehti ottaa kiinni hihasta ja pyytää minua jäämään vielä hetkeksi. Opettaja näytti todella huolestuneelta ja kysyi mitä tämän aamuinen oli ja mitä tuo äskeinen oli. Opettaja olisi vain halunnut puhua kurssini viimeisestä esitelmästä, jonka minun pitäisi tehdä. Istuin hiljaa ja olin vaikeana, sillä en tiennyt mitä selittäisin. Sain kuitenkin selitettyä jotakin ja vaikka hän näytti siltä ettei hän uskonut, en jäänyt luokkaan kauemmaksi aikaa. Lähdin välitunnille ja menin istumaan aulaan. Minulle oli tullut tekstiviesti siskoltani ja yritin lukea sitä. Tämän aamuinen, sekä äskeinen tunnilla tapahtunut jäi edelleen vaivaamaan mieltäni. Ja se sama tuska alkoi taas tuntua. Koko ajan tuntui siltä että kaikki tuijottavat minua, tuntui kuin heidän katseensa lähentyisivät kohti minua ja en pääsisi pakoon tilanteesta. Huomasin yhtäkkiä kuinka luokkalaiseni tulivat lähemmäksi ja alkoivat tuijottaa suurilla silmillä minua. Näin vain heidän silmänsä ja yritin töniä heitä pois naamani edestä. Huusin, riuhdoin ja potkin. Samassa terveydenhoitajani käveli ohitse ja kysyi olenko ok. Avasin silmäni, tajuten ettei edessäni ollut ketään ja luokkalaiseni istuivat sohvalla vierekkäin juttelemassa. Kaikkien päät kääntyivät samaan aikaan katsomaan olinko oikeasti kunnossa. Tuijotin heitä takaisin, vastasin nopeasti terveydenhoitajalle olevani ok ja lähdin juoksemaan kohti kotia.

Juoksin niin nopeasti kuin pystyin ja olin hengästynyt. Seisoin eteisessä ja tuijotin lattiaa. Isäni tuli eteisessä minua vastaan ja kysyi kuinka päiväni sujui. En jaksanut vastata mitään vaan menin omaan huoneeseeni. Isäni jäi katsomaan taakseni, hymähti ja istui olohuoneeseen. Olin niin väsynyt etten jaksanut edes tehdä mitään, joten menin makoilemaan sängylle. Olin nukahtanut ja unessani kuulin koputuksia oveeni, kuulin kuinka oveni narahti ja möreä ääni sanoi jotakin. Ääni lähestyi minua ja aloin huutamaan unissani, kuullessani edelleen möreän äänen. Joku yritti ravistella minua ja yritin päästä pois lähtemällä pakoon. Heräsin pudottuani sängyltä lattialle ja edessäni oli vain tyhjä seinä.
Samassa havahduin äitini kovaan ääneen keittiöstä. Äiti huusi minua edelleen ja lähdin keittiöön. Ruoka oli valmista ja sen syötyä, minä tulin takaisin huoneeseeni. Avasin oven hitaasti, sillä ilmassa leijui outo tuoksu. Ihan kuin huoneessani olisi joku, joku jolla olisi vanhan naisen hajuvettä. Istahdin sängylle ja koko ajan tuntui siltä, kuin joku istuisi vieressäni tai tulisi lähemmäs minua. Nousin sängyltä nopeasti, säikähdin ja olin vähällä törmätä kirjahyllyyni.Yhtäkkiä kirjahyllystäni putosi kirja maahan. Kirja aukesi ja sivut vaihtuivat nopeasti keskelle kirjaa. Kirjan tekstit katosivat ja keskellä sivua luki isolla paksulla tekstillä vain, “I SEE YOU”...

Jännitys tiivistyyy...

....Sillä me blogin pitäjät aateltii alottaa kirjottaa kauhutarinaaaa!! IIIK. Ei mut siit tulee oikeesti hyvä!! Uskokaa tai älkää. Ja julkasen ensimmäisen tekstin JO NYT!!!  En mä ny siis tiä et onks se eka luku tai se eka teksti siin ekas luvus mitenkää pelottava mut siis, tästä tulee viel OIKEESTI pelottava.
Vai mitä RRoosa?


EIH PFHALJON KFHIINNOSFHTA! 

Bye!
M

tiistai 18. helmikuuta 2014

Ei saakeli kun pelottaa :DD Katoin itteeni peilistä, mut tulinkin raskaaks. Ei mulla muuta!

HELLOOO! Kukaan kotona?~
Tää on tätä digi digi aikaa. 3D SURROUNDRINGTIMETODIE!


Joo elikkäs mitä kaikkee pelottavaa netistä löytyy :D Kauhuleffoja on tullu katottua ihan kiitettävästi, ringit, kaunat ynm on tullu katottua läpi pariinkiin otteeseen :D Ekan kerran ne oli ihan hyviä, mut toisella kerralla ne ei enää pelottanu niin paljoa.

Kauhuleffoista mieleen on jääny ainakin Mama mikä oli yllättävän hyvä. Kaks pientä "susilasta" jotka lopulta alkaa sekoileen ja hommaa koko perheen ongelmiin, ihan perus leffa :D ja sit mama tulee lopussa ja näyttää missä kaappi seisoo. Toinen hyvä kauhuleffa mikä tulee nyt tähän hätään mielen oli Cabin in the woods, kannattaa tsekata jos ei keksi mitään muuta tekemistä viikolle :D Sawit on kans ollu yks asia mihin on ollu addiktoitunu se laatikko missä on ne kaikki on tullu katottua parissa päivässä. Lets play a game, shall we? ;)

Pelottavia pelejä mitä on tullu joskus hakattua on tietysti Amnesia ja joskus oli pleikkari kakkosella joku trolli japsi peli missä kuljettiin taskulampun kaa ja otettiin kummituksista kuvia :D Tuli aina pienet paskamyrskut kun muikkeli jäi jumittaan juoksukohtauksissa ja anto kummituksien supprise buttsexata ittensä >:D Prkl. Se peli tais olla muuten joku Project Zero, tuli vaan yhtäkkiä mieleen :D

Sit on tietysti tää Scary Maze mitä kannattaa koittaa :D Aika troll peli, muistakaa laittaa volumee et kuulette ton loppu fanfaarin ja naapurit kans :D

( http://www.maniacworld.com/maze_game.htm ) <--- Click here jos on pokkaa, petri nygårdilla ois :D

Tässä kun on kreannu näitä ihan huikeit idiksii tuli kans mieleen sellanen sarjakuva mikä kannattaa tsekata, joskus kakarana aina linkkailtiin sitä toisillemme ja tässä se on nyt jos joku haluaa kattoo sen :D

Joo-o, kaikkee sitä netistä löytyy kun jaksaa vaan ettiä :D Tän jälkee kyl on ihan tälläset fiilikset kun tässä videossa! Once you try rave cat, theres no going back!~


Näillä mennään, jos mennään. Vähän vaapukkamehua niin elämä näyttää paremmalta. Puts sunglasses on 8) Ja nauttii elämästä niin se muumipappakin tekee :DD Ei juma!

Vaapukkamehu on muumipappojen juoma.~ (thumbs up)

Maitoa, leipää, voita... siis MITÄ HELV?!

Pitäis itekin kohta lähtee käymään kaupassa ja jos tänään vaikka kokkaiskin jotain kunnon ruokaa vaihteeks :D Jauheliha ja makaroni kyl maistuu ihan saakelin hyvältä ja sitä jaksaa mässyttää vaikka kuinka monta päivää, mut välillä haluaa jotain muutakin :V Ja ps. maito just loppu joten IVE MUST GO! Tänään jos sais noita koulun ihania kurssejakin eteenpäin.. painosanalla "JOS", ne on niin tekemättä vie viikonkin päästä, ei helvetti xDD Jonain päivänä vielä~ :V I can do it!
GOING ALREADY!

maanantai 17. helmikuuta 2014

Tervetuloa tänne vähä älyisyyden ansaan... asfdfasfg

Se tunne kun päädyt youtubessa kissavideoihin ja omegleen~

Yeah, i know that feeling bro~ <3

Ennustan, tunnustan ja vielä pahempaa luvassa!

 ¡ɐlɐʞıʞʞnlǝɯɐɯ ɯnɹɐɐl ɯnɹııl

Mitä tältä blogilta voi odottaa? :D


 
 
Joo elikkä tää blogi synty tänään ja luultavasti pysyy elossa niin kauan kun jaksetaan päristä täällä! :D Ja tänne tulee sit ihan mitä sattuu: elokuvista, sarjoista, musiikista, vidoista, peleistä, animesta, ruuasta,... ja niin edelleen ja edelleen :P 

Ryhmässähän se tyhmyys tiivistyy ja veikkaan et pystytään pääsee nyt tän alku kankeuden yli, ja saadaan tää blogi hyvään lähtö starttiin :D Tai sit kustaan koko juttu ja kenellekään ei oo hauskaa, mitä helvettiä xDD


Mitä hitaammin tippuu sen parempaa tulee~

 Oot sie kyl melkonen sonni! <3

Tulevaisuuden ammatti? Any idea?

Mietin tässä et joku ammatti pitäis varmaan hankkia. Oon tota tyhjän toimittajaa jo miettiny jonkun aikaa mut päätin tänä ilta et vois ruveta taikuriks :V○

Menee kyllä sekin varmaan vituiks kun jeesuksen pääsiäinen~ Takas vaan Siwan kassalle :DD Ei morjens! <3

Tänne tällänen pelidiili lempäälästä~

Tänne voi ehdotella jos jollain on jotain pelejä mielessä mitä vois alkaa pelaan :D Sakarin villapaita pelit on pelattu, nyt on tullu hakattua pro pilkkiä ja simssit ynm. sielun kumppanit on tullu mentyä läpi :D Elikkä jos tuntuu siltä et tiedät jonkun hyvän pelin mitä vois alkaa hakkaan niin laitappa tänne tietoa siittä! :3 Muuten mie romahdan xD

( ͡° ͜ʖ ͡°)/ I'm watching you~ Do it properly!

Tulee varmaan valvottua tänään aika pitkään! :3

Tän avulla ainakin pysyy hereillä :D Sais noi koulujutut tehtyä niin olis hyvä! + Hyvä kun itekin ois noin seksikäs <33 xDD Mut noilla dance moveilla sit ens viikolla baariin parille mäkäräiselle :D Tulee otettua ehkä vähän enemmänkin jos vesa tulee siihen viereen vittuileen!

 
Wooot the duck?!

Kinkku!



Ulalaaata ja kinkkua <3

Nyan Nyan Nyan!

Nyan cat pelejä :DD Voi elämä xD o_o

Nyan cat pärinää~
http://www.silvergames.com/nyan-cat

Nyan fatty avaruudessa 8)  
http://www.silvergames.com/nyan-cat-lost-in-space

dOUBLE rAINBOW!

Party Hard! 
<3
 
Aina <3

Propilkki2


Tuli tänään pelattua Pro Pilkki 2:sta :DD kannattaa kokeilla jos ei oo koskaan ennen pelannu, yllättävän koukuttava peli ainakin kaveri porukassa :P Kahen kilon siika xD
Näillä mennään~ :D

Ja lolia on tullu kans hakattua 8) Jebou <3

Tästä lähtee ne blogin ainekset :DD


Tällä on hyvä alottaa :3 senkin penis~ ♥